Præsentation af gruppe 4

Hvem er løbegruppe 4

Vi er en blandet og fleksibel gruppe, hvor der både er løbere som kun løber på træningsaftenerne og løbere som deltager i diverse motionsløb.

Distance7 – 10 km. 

Tempo5.45-6.15 min. pr. km.

RuterRuterne er lavet således, at uanset om man løber 7 eller 10 km., så starter alle ud sammen. Ruterne tilpasses årstiden og ligger på hjemmesiden. Ved stor spredning i gruppen løber de forreste tilbage og samler op.

LøbstyperLøb i by og i skov samt på landevej og stier.

Formål med træningen:  At dygtiggøre sig. At hygge sig. Yderligere vil der i gruppe 4 være et tilbud om intervalløb/tempotræning senest fra januar 2022. Ønsker man ikke at deltage i dette tilbud,  løber man selv aftenens rute.

Retningslinjer for gruppenVi løber altid den første kilometer samlet, men det er vigtig, at man selv orienterer sig om aftenens rute, som ligger på hjemmesiden, da der ikke altid vil være en træner tilstede på alle træningsaftner. Det er derfor også hele gruppens ansvar at bagerste mand ikke løber alene og at alle kommer med hjem. Klubben og trænerne forsøger at skaffe hjælpere/fartholdere, der tager over ved træners fravær.

Forventninger til deltagereDeltagere i denne gruppe skal kunne løbe 7 km. uden at gå.

Vi ses derude – venlige løbehilsener

Lars Pedersen

Træningsplaner for gruppe 4 finder du her

Lars Pedersen

Kontaktoplysninger findes her