Royal Run

 

Fortræningen til Royal Run starter sammen med vores Begynderløb d. 11.1. 2018. I hele januar måned er det gratis at løbe med. Senest 31.1. skal du dog betale 150 kr for at fortsætte. Dette gælder både for Fortræningen og Begynderløbet. Vær opmærksom på, at Begynderløb også er for de rutinerede, der er vandt til at løbe 5 km 3 gange om ugen, men gerne vil træne sig op til at løbe 10 km.

Pengene indbetales via MobilePay til 24843269.

Hvis du er vant til at løbe 7-10 km 3 gange om ugen, men bare gerne vil have nogle at træne sammen med frem mod Royal Run, så kan man frem til 31.1. springe ind i træningsforløbet når det passer én. Dette kan enten være i “Begynderløb 5-10 km eller i Gruppe 3. Er du helt ny løber, anbefaler vi, du er med fra starten.

Træningsforløbene 0-5 km og 5-10 km, uge for uge, kan ses her: Løbeprogrammer 

Efter uge 15, hvor vi afholder Ringeløbet,  og frem til d. 21.5.2018 foregår træningen på lige fod med medlemmerne af klubben. Man løber i den gruppe, der passer bedst til ens løbepotentiale.

Præsentationen af de forskellige grupper (dog ikke Begynderløb)kan ses her:  Løbegrupper

Midt i februar trækker vi lod om 10 gratis startnumre til Royal Run blandt dem, der har til hensigt at gennemføre træningsforløbet og deltage i Royal Run. (Hvis man af den ene eller anden grund alligevel ikke kan deltage i Royal Run, forholder Ringe Løbeklub sig retten til at give startnummeret videre til en anden)

Der er 2 distancer til Royal Run, nemlig 1 mil (1,6 km) og 10 km. Selvom man måske ikke kan løbe 10 km, kan man alligevel godt deltage på distancen. Man har nemlig 2 timer og 30 minutter til at gennemføre. For de fleste betyder det, at man kan nå at gå samtlige 10 km.

Du kan læse meget mere om Royal Run her: RoyalRun